Frukost

När jag startade den här bloggen lovade jag mig själv – och er läsare – att det aldrig skulle bli några inlägg på temat Dagens outfit. Inte heller närbilder på tallrikar med hemlagad mat, eller publicering av egna recept på kladdkaka. Det finns redan tillräckligt många andra bloggar som delar med sig av dylik livsviktig information.

Men nu blir det, hör och häpna, ändå ett litet avsteg ifrån denna grundmurade värdering. Jag kommer att publicera en bild på en frukosttallrik.

20150115_frukost

Det kan jag göra eftersom den här bilden utgör ett kryphål från min egen uppställda och viktiga regel att inte publicera matbilder. För det är inte min egen frukost.

Tallriken på bilden visar nämligen vad som vanligen serveras till frukost vid fågelmatstationen: tärnad ost, äpple i bitar, russin och så klumpar av någon form av fett-/fröblandning (denna gång bitar av en färdigköpt talg- och fröboll som inte höll ihop som det var tänkt).

Inget som direkt får det att vattnas i munnen på mig, inte i den här kombinationen i alla fall. Men det gör det på koltrastarna, blåmesarna och nötväckorna. Och på rådjuren förstås.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Fåglar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.