Hela Veckans fågel-sviten nu på bloggen

Klart! Äntligen. Det tog ett tag. Men nu finns de där. Alla veckofåglarna. Alla Veckans fågel, från den trevande starten i januari 2013 till det allra sista mejlet i augusti 2014. Hela projektet, som så småningom utmynnade i födelsen av denna blogg.

Just det sista mejlet, augusti 2014, blev lite skumt att ladda upp. I det hänvisade jag till min nyligen påbörjade blogg, som ersatte veckomejlen. Och bloggen är ju förstås – den här. Så det blev lite som att referera till sig själv. (Typ som när man ringer sitt eget telefonnummer och det tutar upptaget. Undrar vad som händer om man klickar på blogglänken i den texten?)

Hur som helst. Det har varit skoj att gå igenom allt igen. Stundtals blev jag nästan imponerad av hur mycket text jag fått ihop. Och visst har jag mina favoriter. Ska jag välja en, så får det bli juni-breven i ”Veckans fågel jun-jul” under 2014. Det var de roligaste upplevelserna och i mitt tycke de bästa skildringarna av dem – särskilt den om när jag första gången såg en steglits.

Så. Läs om ni vill. Texterna är – förhoppningsvis – både upplysande och roliga.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Fåglar och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.