Vilken fin present!

Man blir ju lite inlåst och osjälvständig när man stapplar omkring på kryckor hemma och sjukskriven. Då piggar det upp med goda vänner som hör av sig eller kommer förbi och hälsar på och hjälper en med diverse småsysslor som ens tålmodige och stöttande make kanske inte alltid prioriterar högst. Som att vattna blommorna t ex.

Eller så får man en fin överraskning i sin postlåda från lite mer långväga vänner. Jag hittade ett stort kuvert från bloggvännerna Meggie och Roffe som innehöll ett fint inslaget paket med en glad hälsning: ”I väntan på den äkta varan!”.

Nyfiket slet jag upp det lilla paketet.  Det visade sig innehålla ett inramat fantastiskt vackert foto på en strömstare, taget av Roffe.

Haha! Underbart! Bästa presenten! Jag skrattade högt, båda glad och rörd.

Bästa presenten dels för att jag nu har ett Roffe-foto i min ägo, och dels för att det ju var den där jäkla strömstaren som var orsaken till olyckan. Hade jag inte gjort ett sista försök att se den där vid Tyresö slott hade jag ju aldrig halkat. Typ.

Fotot står nu på bästa plats i tavelhyllan mittemot sängen så jag kan beundra det varje gång jag vilar. Tusen, tusen tack för omtanken och den fina presenten!

För övrigt står det faktiskt i min sjukjournal från SÖS att orsaken till olyckan var ”fall i samma plan, halka vid fågelskådning”. Farlig actionaktivitet det där, fågelskådning.

Annons
Detta inlägg publicerades i Fåglar och märktes , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vilken fin present!

 1. Anki skriver:

  Härligt! Fina vänner som tänker på dig! Underbart foto!
  Jag tänker också på dig … ja, bara så du vet! 🙂
  Krya på dig!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Eva skriver:

  Härliga vänner! Tavlan är så fin. Ha ha kommentaren i din sjukjournal är för dråplig. Hoppas allt går åt rätt håll och att du kan hålla dig sysselsatt och inte bli uttråkad!/Kram Eva

  Gillad av 1 person

  • Gunilla skriver:

   Ja visst är tavlan fin! Och man får skratta åt eländet. Det står också i journalen: ”Patienten vid gott mod” – man får ju gilla läget helt enkelt. 🙂
   Idag lyckades jag med ett delmål: att ta mig till det lokala fiket 400 m bort och hem igen, vilken seger! Tog 20 min att gå enkel väg. 😀

   Gillad av 1 person

 3. Meggie skriver:

  Roligt att läsa att du nu börjat vara ute och röra lite på dig, men bra att du skyndar långsamt…. 🙂 Och glöm inte broddarna om det fryser på!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.